Szukam pracy/stażu/praktyki
Moderator: moderatorzy
- antygratis
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Re: Szukam pracy/stażu/praktyki
Nie jestem. Mam prawie 30 lat i jeśli pozwolisz, pozwolę sobie rozejrzeć się za czymś choćby w minimalnym stopniu lepiej płatnym.
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
Tu nie chodzi o moje przyzwolenie, tylko o Twoje "nie chce mi się".
Myślisz, że mi się chce!?
Też mam ambicje i marzenia, ale wolę mieć minimum niż nic, a nie siedzieć z założonymi rękami i czekać na cud, który nigdy się nie zdarzy.
Myślisz, że mi się chce!?
Też mam ambicje i marzenia, ale wolę mieć minimum niż nic, a nie siedzieć z założonymi rękami i czekać na cud, który nigdy się nie zdarzy.
Wasz świat nic mi nie dał, nic nie może mi zabrać
- antygratis
- zaufany użytkownik
To nieprawda, że mi się nie chce. Nie dostrzegasz drugiej strony tego wszystkiego. Jasne, koncentruj się na tym, co możliwe, a nie idealne, Eriksonowskie bla bla bla, tralalala. Facet chyba nigdy z USA nie wyjechał. Jasne, zmień myślenie, wyobraź sobie, że jest fajnie itd., to będzie! A ja nie mam wielkich wymagań, choć, jak mi się wydaje nie jestem idiotą, podejmę się każdej pracy. Mam tylko jeden warunek. Kwota pieniędzy/mies. która pozwoli mi nie chodzić po śmietnikach i zbierać butelek albo nawet pozwoli na luksus, jakim jest założenie rodziny! Naprawdę, zajebiście dużo wymagam! Strasznie się przeceniam, co jest źródłem mojej depresji i bierności itd. Rzeczywistość nie istnieje tylko ja mam do niej złe podejście.
Mogłoby być to takie CC, jak Ralfa - 12 zł/godz, czyli, jak by nie patrzeć, prawie dwa razy jednak tyle co w Poz. Ekstra. Myślisz, że bym narzekał, nie wziął czy coś? Dziękuję za uwagę.
Mogłoby być to takie CC, jak Ralfa - 12 zł/godz, czyli, jak by nie patrzeć, prawie dwa razy jednak tyle co w Poz. Ekstra. Myślisz, że bym narzekał, nie wziął czy coś? Dziękuję za uwagę.
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
A teraz, jaki masz dochód?
- antygratis
- zaufany użytkownik
Mężczyzn się nie pyta o dochody.
Skąd bierzesz takie pytania?

Skąd bierzesz takie pytania?
Życie, mój drogi, życie...
Poza tym ja nie rzucam palenia, więc mnie wszystko nie wkurza.
Poza tym ja nie rzucam palenia, więc mnie wszystko nie wkurza.
- antygratis
- zaufany użytkownik
Z życia wzięłaś?
Myślałem, że z „Krótki poradnik motywacyjny. 37 porad i jedna złota myśl, dzięki którym już zawsze będzie Ci się chciało!”
Myślałem, że z „Krótki poradnik motywacyjny. 37 porad i jedna złota myśl, dzięki którym już zawsze będzie Ci się chciało!”
Podaj mi swój nr konta, zrobię Ci przelew na paczkę fajek, bo już czytać Cię nie mogę...
O.O
I Ty skladasz papiery do pracy fizycznej ???!!!! POWODZENIA. Nawet nie wiesz jaka to ciezka praca... a co tam bedziesz robił? Pewnie nosił ciężary :/ U mnie to odpadda definitywnie! Zupelnie sie dotego nnie nadaje ze wzgledu na moj stan zdrowia.
A te 12 zł to jest BRUTTO nie netto. Ale pracuje 3 dni w tygodniu i mi starcza na utrzymanie. Moj tata mi duzo pomaga
A teraz zyje w wielkim stresie, bo pojutrze idzie do szpitala na operacje
((((((( Bardzo sie boje. Chyba poprosze lekarza o zwiekszenie dawki fluoksetyny... ale czy to pomoże??? Eh.....
Mariii - moze w koncu bysmy sie spotkali? Pasuje mi najblizsza niedziela. Potrzebuje teraz spotkania jak powietrza... :/
I Ty skladasz papiery do pracy fizycznej ???!!!! POWODZENIA. Nawet nie wiesz jaka to ciezka praca... a co tam bedziesz robił? Pewnie nosił ciężary :/ U mnie to odpadda definitywnie! Zupelnie sie dotego nnie nadaje ze wzgledu na moj stan zdrowia.
A te 12 zł to jest BRUTTO nie netto. Ale pracuje 3 dni w tygodniu i mi starcza na utrzymanie. Moj tata mi duzo pomaga

A teraz zyje w wielkim stresie, bo pojutrze idzie do szpitala na operacje

Mariii - moze w koncu bysmy sie spotkali? Pasuje mi najblizsza niedziela. Potrzebuje teraz spotkania jak powietrza... :/
"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
- antygratis
- zaufany użytkownik
To nie jest ciężka praca fizyczna i indoor, a nie outdor, że tak powiem. Poza tym, że w niekorzystnym systemie trzyzmianowym (3 zmiany w jednym tygodniu) ludzie, których znam i od których mam specjalne formularze i które mi zawiozą bardzo ją sobie chwalą, szczególnie jeśli chodzi o zarobki (jak pisałem, min. 2 tys. "na rękę"). Poza tym, jestem duży i silny i nie w takiej pracy fizycznej już uczestniczyłem. M.in. pracowałem jakiś czas na budowie i uwierz mi tam było dopiero miło, grudzień temperatury akurat w okolicach 0 były (taki grudzień), noszenie jakichś wielkich szerokich sklejek, każda po 20-30 kilo do piwnicy albo elementów rusztowań. Najlepsze w tym wszystkim, że ciągle padał/siąpił deszcz, a pracodawca wyszedł z założenia, że do łażenia w piwnicy zalanej wodą wcale nie są nam potrzebne na przykład szczelne kalosze, po co, a jakże...Ralf pisze:I Ty skladasz papiery do pracy fizycznej ???!!!! POWODZENIA. Nawet nie wiesz jaka to ciezka praca... a co tam bedziesz robił? Pewnie nosił ciężary :/ U mnie to odpadda definitywnie! Zupelnie sie dotego nnie nadaje ze wzgledu na moj stan zdrowia.
.
Ostatnio zmieniony czw lut 13, 2014 2:17 pm przez mei, łącznie zmieniany 1 raz.
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
- antygratis
- zaufany użytkownik
I dobrze. Ja tu czytam, że wiele wymagam od pracy.
Cóż... ja do pracy fizycznej zupełnie się nie nadaje.
Zresztą moja obecna praca też nie jest łatwa. Mimo że to call center to czuje się po tych 6 godzinach b. zmeczony i senny i rozdrazniony.
Zresztą moja obecna praca też nie jest łatwa. Mimo że to call center to czuje się po tych 6 godzinach b. zmeczony i senny i rozdrazniony.

- antygratis
- zaufany użytkownik
Wszyscy, którzy tak pracują mówią, że jest wkurwiol maximol.Ralf pisze:Zresztą moja obecna praca też nie jest łatwa. Mimo że to call center to czuje się po tych 6 godzinach b. zmeczony i senny i rozdrazniony.
Mnie "na lekach" nic nie ruszało, a miewałam po 15 awantur na godzinę 

- antygratis
- zaufany użytkownik
Na jakich lekach?
Ja mam fobię telefonową i taką pracę podejmę w ostateczności.
Papiery do znakomiciepłatnejinieciężkiejfizycznej już poszły.
Ja mam fobię telefonową i taką pracę podejmę w ostateczności.
Papiery do znakomiciepłatnejinieciężkiejfizycznej już poszły.
No wkurwiol jest dla da sie wytrzymac szczegolnie jak sie pracuje max. 3 dni w tygodniu albo i mniej. - mam chory kregoslup i efke 
Pozdr.

Pozdr.