Wasz ulubiony film
Moderator: moderatorzy
Re: Wasz ulubiony film
.,.,
Ostatnio zmieniony wt cze 12, 2012 7:58 am przez ______X, łącznie zmieniany 1 raz.
- marcelinka
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Polecam film: Bitwa Warszawska - 3D ale bardzo fajny 

Każdy zachód jest zapowiedzią poranka, Uśmiechaj się codziennie bo warto, niezależnie od pory dnia 

jabłko Adama na kinomaniaku można obejrzeć
Marcelinka, tak w skrócie, o czym to jest?marcelinka pisze:Polecam film: Bitwa Warszawska w 3D
- antygratis
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Wiele mam takich ulubionych, ale chciałbym przypomnieć o filmie "Zelig" Woody'ego Allena. Bardzo zabawny, mądry, przenikliwy. Moim zdaniem jeden z najlepszych filmów Allena, jednak wciąż trochę mało doceniany. Polecam, zwłaszcza ludziom interesującym się psychologią.
Trailer:

Trailer:
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
- antygratis
- zaufany użytkownik
Tak to jest. Czasem nie chodzi o dokładne oddanie realiów tylko o to, co poeta/jakiś tam reżyser względnie scenarzysta miał na myśli. Przykład? Żaby w "Magnolii". Kto widział, ten wie...izka pisze:Fakt, że pedofil w rzeczywistości nie trafiłby do takiej celi całkowicie wpływa na los bohatera, ale nie to buduje autentyczny klimat tego filmu.
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
marcelinka pisze:Polecam film: Bitwa Warszawska - 3D ale bardzo fajny
Ogladałem w wersji 3D. Jak na polski film to jest bardzo dobry! Teraz ma wejsc do kin wersje 2D. Po co przepłacać?! Idź do kina na wersje 2D.
Polecam,
Rudolf.

"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
Wystarczy tylko się uśmiechnąć, by ukryć zranioną duszę i nikt nawet nie zauważy, jak bardzo cierpisz....
- antygratis
- zaufany użytkownik
No dobra, może polecasz, ale temat jest "mój ulubiony film" a nie "polecany". Nie wiem jak to się mogło stać, że "Czarny czwartek" jest Twoim ulubionym filmem.
Czepiasz się szczegułów, dzisiaj film ten oglądnąłem i uważam, ze jest wart oglądnięcia , dlatego umieściłem go w tym temacie. Jeżeli jest w nie odpowiednim temacie, niech moderator go przeniesie.przeglosowany pisze:Nie wiem jak to się mogło stać, że "Czarny czwartek" jest Twoim ulubionym filmem.
Wystarczy tylko się uśmiechnąć, by ukryć zranioną duszę i nikt nawet nie zauważy, jak bardzo cierpisz....
- antygratis
- zaufany użytkownik
Sorry, nie chciałem się czepiać. Sam założyłem temat dla miłośników filmów, do których się zaliczam.
viewtopic.php?f=88&t=8285
viewtopic.php?f=88&t=8285
Dzięki Przegłosowany, teraz jak oglądne dobry film, polece go w temacie który podałeś w poście.
- Lisner27
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 45426550
- Kontakt:

Ten film zasłużył sobie na Złote Kaczki 2011. Chyba ma wiele ze schizofrenią do czynienia.
Ostatnio zmieniony pn gru 12, 2011 8:54 pm przez Lisner27, łącznie zmieniany 1 raz.
Życie się toczy, choć czas się zatrzymał. Modlę się do Boga, abym wytrzymał. Droga której część w głowie się nie mieści. Przecież każdy z nas stanie w obliczu śmierci...
- antygratis
- zaufany użytkownik
Nie wyświetla się obrazek.
Nie wiem czy ze schizofrenią. Ale tak, na pewno niezły film. "Sala samobójców" ma wiele wspólnego z dolegliwościami powodowanymi przez świat zły.
Nie wiem czy ze schizofrenią. Ale tak, na pewno niezły film. "Sala samobójców" ma wiele wspólnego z dolegliwościami powodowanymi przez świat zły.
- Lisner27
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Zapodałem niewłaściwy link teraz już jest ok.
Życie się toczy, choć czas się zatrzymał. Modlę się do Boga, abym wytrzymał. Droga której część w głowie się nie mieści. Przecież każdy z nas stanie w obliczu śmierci...
- Lisner27
- zaufany użytkownik
- Kontakt:

Ten film dla fanów sportów walki będzie perełką.
Dla mnie zwycięzcą końcowej walki MMA jest i tak Tommy żołnierz Marines a nie jego brat, który mógł co najwyżej kury macać. Film w sumie też o chorobie, gdyż bohater filmu brał leki na depresje z powodu rozbicia rodziny. Jeden z najlepszych filmów jakie oglądałem.
Ostatnio zmieniony pt gru 16, 2011 10:18 pm przez Lisner27, łącznie zmieniany 9 razy.
.
Ostatnio zmieniony ndz lut 02, 2014 3:48 pm przez mei, łącznie zmieniany 1 raz.
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
- Lisner27
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Podobny film w tej tematyce tylko, że nakręcony przez amerykańskie dzieci Neostrady, ale również można obejrzeć to Never back down i never back down 2. Dwójka nie dawno leciała w kinach. Polecam

Bruno z Cohenem
- Kamil Kończak
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Widzę,że ma porządne oceny choć to oczywiście nie wyznacznik.Zaciekawił mnie.mariii pisze:http://kinoplex.gazeta.pl/filmy/18,1102 ... o,,pl.html
cały film przeryczałam...
Pragniesz czegoś? - rób to bo zaczniesz o tym marzyć.
" May your love of the form culminite in the love of
the formless."
https://www.youtube.com/watch?v=0joS1fzwFcU
" May your love of the form culminite in the love of
the formless."
https://www.youtube.com/watch?v=0joS1fzwFcU