Jak czuliście sie na Seroquelu ?
Moderator: moderatorzy
Jak czuliście sie na Seroquelu ?
Wiem od lekarza że jest nowy lek polski odpowiednik Seroquelu. Lekarka mi mówiła, ze jest to świetny lek generyczny ( co to znaczy ? ). Ja do tej pory brałem zaprexę a od roku biorę zolafren i mam juź tej olazepiny dośyc. Czekałem własnie na jakiśnowy lek i pojawiła sie nadzieja. Mam zmienić właśnie na ten polski Seroquel. i mam pytanie czy to jest dobry lek. Czy nan można w miarę funkcjowanoc , pracować, życ towarzysko itp ? 

Seroquel
Dziekuje Ci Wiktorio za tak dokładne wyjaśnienie o tym leku. Mówisz że by lepiej nie zaczynać z tym Seroquelem. Ale jezeli 200 mg kosztuje 180 zł. i jeżeli bym tyle brał nawet 400 mg na dzień to 180 zł. to nie jest tak strasznie duzo w porównaniu jak seroquel kosztował prawie 600 zł.
A może bym se poczuł dużo lepiej. Cyba spróbuję
A może bym se poczuł dużo lepiej. Cyba spróbuję

Ketrel
Biorę od paru tygodni 600mg, a ile płaci moja matka, tego nie wiem. Ale czytałam w którymś poście że to b. drogo...
Ta pustka to być może fragment depresji. Przyrównuję ją do straty przyjaciela, z resztą faktycznie odeszli ode mnie ci, których rzekomo sobie wymyśliłam... Na to lekarz dał mi Fevarin, który tak średnio działa...
Ta pustka to być może fragment depresji. Przyrównuję ją do straty przyjaciela, z resztą faktycznie odeszli ode mnie ci, których rzekomo sobie wymyśliłam... Na to lekarz dał mi Fevarin, który tak średnio działa...
No more death
...
Oiselle w Kobierzynie odstawili Ketrel (seroquel) twierdząc, że to słaby lek. Najpierw wrócili do Klozapolu, dali Haloperidol, a potem w ogóle zmienili leki na Zalastę i Clopixol.
Głosy itd utrzymują się, ogólna apatia i senność na porządku dziennym. To chyba wygasająca schizofrenia przemieniająca się w depresję psychotyczną...
Pozdrawiam,
oiselle
Głosy itd utrzymują się, ogólna apatia i senność na porządku dziennym. To chyba wygasająca schizofrenia przemieniająca się w depresję psychotyczną...
Pozdrawiam,
oiselle
No more death