Kontakt fizyczny

Proszę pisać w części ogólnej tego działu jeśli temat nie pasuje do żadnego z poddziałów.

Moderator: moderatorzy

leonow
bywalec
Kontakt:

Kontakt fizyczny

Post autor: leonow »

Nie jestem chory, choć już kiedyś występowały u nie różne objawy. Kiedyś tu pisałem o Guru. To był pierwszy epizod, a drugiem kiedyś też napiszę, ale do rzeczy - lubiecie kontakty fizyczny? Tzn takie buziaki przytulaki w tym stylu. Nie chodzi mi to o seks, ale po prostu taki kontakty z innymi ludźmi.

Ja uwielbiam :) Postaram się to wytłumaczyć. Już kiedyś doświadczyłem rzeczy nierealnych. zasami wydaje mi się, że coś nie istnieje, albo jest jakieś takie nierzeczywiste. Zwykle okazuje się, że szmer jaki słyszałem, to po prostu dozorca pchający taczkę albo ktoś zmywa podłogę na korytarzu w bloku. Mimo to, jakoś nie mam zaufania do siebie. Takie urojenia dotyczą zawsze jednego zmysłu. A gdy kogoś przytulam to wszystkie zmysły odbierają to samo i żaden zepsuty nerw mnie nie oszuka! Wtedy właśnie czuję, że żyję. Daje to takie poczucie realności.

I jak to jest z Wami?
Zobacz w co inwestuje wujek Leon i napisz komentarz :)
Gość

Post autor: Gość »

ja lubię leon juz o tym rozmaiwalismy trzeba poczuc cos realnego by wiedziec ze jest się w rzeczywistosci a nie wyobrazonym siwecie
Awatar użytkownika
tom76
zaufany użytkownik

Kontakt fizyczny

Post autor: tom76 »

To jest rzecz której nie mam inie znam.Tak jest i było.Może tak jest bo jeszcze nie znalazłem odpowiedniej osoby?Ale tak czy siak bez tego da się żyć.
ODPOWIEDZ

Wróć do „dyskusja ogólna”