Głową w Mur - najlepszy film 2004

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Ralf
zaufany użytkownik

Głową w Mur - najlepszy film 2004

Post autor: Ralf »

Hej!

Wlasnie jestem swiezo po seansie filmu "Glową w mur". Jest to najlepszy film europejski 2004 roku. Dostał tego roku Złotego Niedżwiedzia na festiwalu filmowym w Berlinie.

Cóż... film nie był najgorszy, ale też fajerwerkow nie było. Z głównej bohaterki jest niezła laska... szczegolnie jak sciela wlosy ;)

Pozdrawiam.
Ralf
"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
Awatar użytkownika
antygratis
zaufany użytkownik
Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu

Re: Głową w Mur - najlepszy film 2004

Post autor: antygratis »

Ralf pisze:Cóż... film nie był najgorszy, ale też fajerwerkow nie było. Z głównej bohaterki jest niezła laska... szczegolnie jak sciela wlosy ;)
Możesz rozwinąć? Tak się składa, że planuję zabrać się niebawem za ten film i nie wiem czy warto.
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
Awatar użytkownika
Ralf
zaufany użytkownik

Ściągnij sobie piracką wersje z Netu. Ja wydałem 19,90 i żałuje.

Dało się obejrzeć... troche miłości troche krwi, troche dramatu i obyczaju... ale fajerwerkow nie ma... W kazdym razie moim zdaniem warto zapoznac sie z tym filmem poniewaz zdobył Złotego Niedżwiedzia w Berlinie. A to przeciez musi o czyms swiadczyc... :roll:
Awatar użytkownika
eN
zaufany użytkownik

Post autor: eN »

Ralf pisze:zdobył Złotego Niedżwiedzia w Berlinie. A to przeciez musi o czyms swiadczyc
Na przykład o tym, że w Niemczech są złote, a w Polsce białe, i te drugie hasają po ulicach, zamiast być dla kogoś wyróżnieniem.
Jedynie scena z poderżnięciem sobie gardła była interesująca, a w krótkich włosach ta kobieta jest zupełnie nieatrakcyjna.
Awatar użytkownika
Ralf
zaufany użytkownik

Atrakcyjność zależy od gustu, Ty masz inne... ja lubie kobiety z krótkimi włosami.

A jesli chodzi o festiwal filmowy w Berlinie to jest on dla mnie bardzo wazny od czasu kiedy Mononoke Hime (ksiezniczka mononoke) dostała Zlotego Niedzwiedzia. Dla mnie to jest jeden z najlepszych filmow jakie widziałem w życiu.

P.S. Jest to film Hayao Miyazakiego, który powstał w japońskim studiu Ghilbi. Polecam ten film kazdemu wrazliwemu i nie tylko ;)
Awatar użytkownika
antygratis
zaufany użytkownik
Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu

Post autor: antygratis »

eN, dzięki za opowiedzenie końcówki i zjebanie filmu! :)
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
ODPOWIEDZ

Wróć do „filmy”