mam isc do lekarza ? Piszcie....
Moderator: moderatorzy
mam isc do lekarza ? Piszcie....
Biore narkotyki od sporego czasu , leki tez . Wogóle jakos moje zycie jest inne .Jak mysle wogóle jakos inaczej jestem innym inaczej patrzenato niz kiedys , w nocy czasami mam jakies akcje ze kogos widze a nie ma (omam) zebym tu wszystko opisał bym musiał naparwde troche sie rozpisac , moze bedzie latwiej jka ktos chce pomuc , albojakies pytanie
-
- zarejestrowany użytkownik
re
Kiedy wejrzysz w otchlań, ta wejrzy wgłąb Ciebie... Narkotyki pozwalają na pewne pogłębione wykorzystanie mózgu, jako interfejsu do świata astralnego, ale NIEŚWIADOME - stąd nie masz kontroli nad tym, co lub kogo spotykasz (omam).
Przerwij branie - jesteś na równi pochyłej ku zatraceniu w ciemności ...
Przerwij branie - jesteś na równi pochyłej ku zatraceniu w ciemności ...
-
- zaufany użytkownik
WsB postaraj się wyjść z tego koła narkotycznego,tzn.mam na myśli te substancje,które zażywasz...Nie wiem,amfa itd. Leki psychotropowe i neuroleptyki również są narkotykami,ale są przepisywane tylko na daną chorobę.Najprawdopodobniej twarze widzisz przez to,co zażywasz,a nie są to leki. Zaczni brać leki systematycznie,chodzić do lekarza,na jakieś terapie i myślę,że twój stan powinien się poprawić.
Pozdrawiam i życzę powodzenia.
Pozdrawiam i życzę powodzenia.
"Poszłam daleko w głąb siebie, w straszliwy labirynt i oślepłam tam wewnątrz,
i już niczego nie uda mi się zobaczyć ponad to, co już zobaczyłam. I widziałam samotność,
smutek i wielki żal. I chwilę radości, która nie należała do mnie..."
i już niczego nie uda mi się zobaczyć ponad to, co już zobaczyłam. I widziałam samotność,
smutek i wielki żal. I chwilę radości, która nie należała do mnie..."